Om prosjektet

Nye Storgata – kort vei til alt

Fra Nye Storgata boligsameie er det kort vei til alt. I tillegg til spisesteder er det et spennende utvalg av vintage butikker med klær, sko og interiør. Du er rett ved jernbanen og den nye stasjonen som kommer i 2024. Du er tett på gode forbindelser til Oslo, resten av landet og internasjonalt. Moss sentrum ligger strategisk plassert mellom hovedstaden og Svinesund.

Moss sentrum har endret seg mye de seneste årene og har allerede et bredt tilbud innen handel og kultur. Du finner Amfisenteret, Møllebyen og snart også et nytt stort område på Verket (tidligere Peterson). Midt i sentrum er det sentrumsbarnehage og en stor og populær lekepark. Om vinteren åpner skøytebanen og om sommeren kan du spille boccia og gå på marked.

Sentralt & urbant


Storgata og sidegatene er det en rekke utesteder, restauranter, kafeer og puber. Restaurantene har et stort utvalg av retter fra det europeiske og internasjonale kjøkken. I tillegg er det enklere serverings- steder som tilbyr pizza og sushi.

Fergeforbindelsen mellom Moss og Horten gir rask adgang også til andre siden av Oslofjorden. “Nye Storgata boligsameie” ligger sentralt i Moss sentrum og samtidig nær sjøen og kanalen og flotte områder som Bryggekanten, Tollbodbrygge, Kanalparken og Sjøbadet badestrand, hvor det er et yrende liv i sommerhalvåret.

Kort vei til alt

Kort vei til alt

Kultur Tilbud

Parkteatret bygges det et nytt kulturhus, bare 200 meter fra Storgata 6. Du finner også utesteder med standup show, konserter og muligheter for å se europeisk topp-fotball og store vintersportsbegivenheter.